Hjernerystelse | Commotio Danmark

Sportstech Denmark

Mandag den 2. december deltog vi, sammen med Scat.ai, ved opstarten af Sportstech Denmark. Det foregik i Industriens Hus i København, og der var flere interessante oplægsholdere undervejs. Alle oplægsholdere var med baggrund i sportsteknologi på den ene eller anden måde. Det gav også mulighed for at vi kunne møde en masse andre virksomheder og personer der arbejder med eller er interesseret i sportsteknologi. Herudover fik vi også netværket lidt og snakket med andre om hvad de gør, og fik præsenteret det projekt vi arbejder sammen om. Projektet blev mødt med megen positivitet fra både store og små virksomheder og organisationer. Desuden mødte vi H.K.H. Kronprins Frederik, som det kan ses på billederne, og fik en lille snak med ham om projektet. Han tilkendegav også at projektet lød meget interessant og var vigtigt. Det sætter vi selvfølgelig stor pris på.

Flere kommenterede også på vores tilstedeværelse, da de selv eller nogen i deres nærmeste omgangskreds, er eller har været ramt af hjernerystelse. Det bekræfter os i, at det vi arbejder for generelt og også i vores samarbejde med Scat.ai, er det rettet.

Alt i alt var det en kanon oplevelse. Og det kan forhåbentlig være med til at skubbe vores arbejde med Scat.ai længere frem.

Vi takker Danmarks Idrætsforbund og Industriens Fond for det skønne arrangement som SportsTech Denmark var.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *